Vidar Nilsen og Magne Andersen håndhilser

Gjenbrukssamarbeid med IK Start

Synlighet, samarbeid og markedsføring er stikkord for NLM Gjenbruk som nylig inngikk en samarbeidsavtale med fotballklubben IK Start i Kristiansand.

– Det var IK Start som tok kontakt med oss, og de hadde et ønske om å ha et samarbeid med oss. Noe vi syns var veldig spennende, sier Vidar Nilsen som er styreleder for NLM Gjenbruk på landsplan.

– Både vi og de ønsker å ha fokus på miljø og effekten som gjenbruk har i den forbindelse. Derfor er det også viktig å samle inn brukt tøy.

 

Bokser til innsamling av brukte klær

– I løpet av de nærmeste to ukene vil det, ved Sør Arena i Kristiansand bli satt ut to bokser til innsamling av klær. – Totalt ønsker vi å sette ut ti bokser i Kristiansand med en Start-logo på. Gjennom samarbeidet vi skal ha for utplassering av disse boksene gjør vi også NLM Gjenbruk og NLM Miljø kjent, sier Vidar Nilsen. IK Start skal ta ansvaret for å få satt ut boksene, og NLM Gjenbruk har ansvar for innsamlingen av tøy og tekstiler som blir lagt i boksene.

 

Vil gjøre NLM Gjenbruk kjent

– På fotballkampene til IK Start kommer det ca. 5-10 000 mennesker. Der får vi anledning til å gjøre oss synlige. Tenk deg synligheten av 100 frivillige medarbeidere kledd i like t-skjorter med logo for NLM Gjenbruk, sier en entusiastisk Vidar Nilsen.

– Vi ønsker med denne avtalen å gjøre våre gjenbruksbutikker enda bedre kjent for enda flere. Gjennom å være synlige og være til stede i nærområdet tror vi at det kan ha en god effekt. Og det er viktig å understreke at alt som kommer inn i disse boksene kommer til nytte, avslutter Nilsen.

 

Bå bildet øverst ser du Vidar Nilsen t.v. og salg-og partneransvarlig i IK Start, Magne Andersen. De ønsker begge å ha fokus på miljø.