Volontør Håkon og Lazarus fra Tanzania

Volontør i Tanzania

Dagene på jobb som volontør i Soma Biblia er lange, og biblene flyr nesten bokstavelig talt ut av hyllene i bokbutikken. I tillegg til kirkesalg, town sales og bokturer får vi distribuert bibler og kristne bøker til mange mennesker.

De siste ukene har jeg også blitt kjent med Lazarus. Han var tidligere muslim, og som navnet tilsier, fikk livet en ny start da han møtte Jesus i et syn. Videre førte det til en stor brann for misjon og for å fortelle andre muslimer om Jesus. Det var spesielt å se gleden hans da vi leste misjonsbefalingen sammen, som han hørte for første gang.

  

Etter et krasjkurs i Paulus’ misjonsreiser og unådde folkeslag på haltende swahili, skjønte Lazarus at misjon er noe han også kan være med på. Han kommer stadig til bokbutikken for å lese bøkene våre og hjelpe til som frivillig. Gleden hans er stor over å kunne være med å tjene i Guds rike.

 

BØNNEEMNER

– At folks liv blir forandret i møte med Guds ord.

– At misjonen er viktigere enn businessen. – At muslimer får møte Jesus og lese Bibelen.

– At min nye broder i Kristus får mulighet til å drive misjon.

– Evangeliserende kristne tanzanianere.