Tekst - overskrift

Lederkveld

Velkommen til en kveld der lederskap står i sentrum, og hvordan vi kan styrke arbeidet på hvert vårt lokale sted.

Torsdag 22. februar ønsker vi alle velkommen til Rundbordskonferanse. Selv om de ikke blir personlig til stede, blir det spennende innlegg fra Britt Solveig Spilde, Sarah Jackson (Alpha), Øystein Gjerme og Øyvind Augland. De både inspirerer og utfordrer oss, på ting vi kan ta med tilbake til vår hverdag i vår forsamling/bedehus.

Overskrift for samlingen er "Heltemaker". Det vil si å gjøre andre til helter, i stedet for å være en helt som gjør alt selv. For å greie det, trenger vi å "Se gaven og gi den rom", som er ett av undertemaene som blir tatt opp. De andre er "Multiplisering av disipler" og "Fremme Guds rike". Etter undervisning snakker vi rundt bordet om hvordan det kan gjøres på vårt lokale sted.

Kom gjerne flere sammen, ledere på ulike plan og områder, og andre som kanskje kan bli ledere. Her blir det også god mulighet til å bli kjent med ledere i andre forsamlinger/fellesskap.

Konferansen er fra kl 18-21, og er gratis. Ved å melde deg på konferansen her, får du også et nyttig hefte du kan laste ned, fullspekket med ressurser rundt temaet "Heltemaker".

Kom gjerne allerede kl 17, og få middag (pizza) og kaffe først. Påmelding til middag her (kr 100,- vippses ved inngang).

Se plakaten her.