Arbeid med handlingsplan

Ledertrening FREdag

 I 2023 ble det opprettet et nytt lag i Misjonssalen Ålesund. Dette laget består av ungdommer som bruker fritiden sin på å være med å arrangere ungdomskveldene til laget FreDag. Gruppen møtes en gang i måneden for å få undervisning, spise sammen og planlegge program for samlinger ungdommene skal ha ansvar for. Målet er at ungdommer skal få utrustning til å kunne være med å drive med ungdomsarbeid og arrangere ungdomskvelder på en trygg og god måte.

Det var også en tur i august for laget der man brukte tid på undervisning og å skape samhold i gruppen. Dette er noe som er planlagt å gjøre hvert år. Vi ser frukter av det denne turen har betydd for ungdommene ved å se at det bygges bånd i miljøet på tvers av aldersgrupper. Og ungdommene får bli trygge på de andre ungdommene i gruppen.

Noen av ungdommene i gruppen har også fått være med på to samlinger for menighetsutviklingsprogrammet Agenda 1. Som vi håper skal være med å ta ungdomsarbeidet i menigheten enda noen steg videre. Og hjelpe oss å nå ut til enda flere ungdommer i området.