Tenåringer i bygate

Arbeidet vårt

Misjonssambandet ung er en barne- og ungdomsorganisasjon tilknyttet Norsk Luthersk Misjonssamband.

Regionalt

Misjonssambandet ungs barne- og ungdomsarbeid består av mer enn 600 fellesskap for barn og unge som er organisert i 7 regioner. Disse regionene arrangerer også en rekke regionale arrangement (blant annet leirer og lederkurs).

 

Nasjonalt

Misjonssambandet ungs hovedadministrasjon finner du på Misjonssambandets hovedkontor. Vi arrangerer nasjonale arrangement, er et ressurssenter for vårt lokale arbeid og utarbeider vår nasjonale strategi- og handlingsplan.

 

Nasjonale arrangement

Vi arrangerer årlige flere nasjonale festivaler, konferanser og kurs. Blant dem UL, Frontline, landsmøtet, Vision og ettåringskurs.

  

Ressurssenter

Misjonssambandet ung skal være et ressurssenter for alt arbeid i organisasjonen og tilbyr faglig kompetanse, veiledning, kursing og utvikling av ledere og materiell som bibelgruppeopplegget Levende Tro, andaktsressursene for barn Bibelfortellinger og ledertreningsopplegget ung:leder. Vi står også bak nettstedet iTro, og driver magasinet og YouTube-kanalen INTRO.

 

Internasjonalt engasjement

Vi vil være delaktige i barne- og ungdomsarbeidet på Misjonssambandets misjonsfelt, og bidrar også mot Misjonssambandets internasjonale misjonsarbeid gjennom ungGlobal.