Ungdommer i parken

ungTro

ungTro eksisterer for alle de som ikke kjenner Jesus.

Misjonssambandet ung eksisterer for at alle barn og unge skal ha mulighet til å høre om Jesus. Visjonen driver oss utover, også i vårt eget land, og derfor finnes ungTro. 

Gjennom ungTro ønsker vi å tilrettelegge oppstart av nytt, utadretta arbeid, blant unge mellom 13 og 25 år. 

Hvem kan være med å starte et ungTro-prosjekt?

ungTro er for deg som er over 18 år, og som vil være med å skape et nytt tilbud hvor unge mennesker får mulighet til å høre om Jesus og bli kjent med mennesker som tror på ham. Det er altså ingen øvre aldersgrense.

ungTro er for deg som vil gå ut til alle de som ikke kjenner Jesus, alle de som ikke selv oppsøker kirken. ung:Tro er for deg som vil være del av et fellesskap som gjør dette sammen. 

Hvordan kan dette se ut?

Gjennom kontaktskapende, relasjonsbyggende arbeid.

Som fotball, frisbee, leksehjelp, språkcafé, invitere på besøk eller ta en kebab sammen, ønsker vi å bli kjent med nye og dele det beste vi har: evangeliet om Jesus Kristus, som elsker oss og ga sitt liv for oss. 

Vi tror at det å gå sammen med unge mennesker, og bygge trygge, gode relasjoner, er det viktigste vi kan gjøre for å vise hvordan et liv med Jesus ser ut. Vi tror også at vi, så langt det er mulig, er kalt til å gå sammen og ikke alene, og derfor ønsker vi å samle mennesker med samme drøm, som gjennom ungTro kan få bruke sine gaver til Guds ære og til glede for andre.

Hvor ønsker vi å satse?

Vi vil gå der behovet er størst, og derfor har vi valgt å satse på urbane områder med lite kristent arbeid. Dette gjør vi fordi store deler av Norges befolkning i dag bor i by, mens det kristne arbeidet fortsatt står sterkest på landsbygda. Noen av disse områdene er Ålesund, Kristiansund, Finnsnes, Elverum, Trondheim, Oslo, Notodden og Haugesund. Disse stedene er også valgt for å kunne muliggjøre oppfølging av de ulike prosjektene, gjennom kontakt med regionarbeidere og forsamlinger, men om muligheten dukker opp for å starte et annet sted, ønsker vi gjerne å se på hvordan vi også der kan bistå med oppfølging, ledertrening, ressurser og økonomisk støtte.

Kanskje kan du være med å starte opp et arbeid der du bor, eller kanskje skal du flytte sammen med noen andre til et sted med lite kristent arbeid? 

Hvis ikke du – hvem da? Hvis ikke nå – når da?

Har du et hjerte for unge mennesker? Vil du være med på det Gud gjør blant unge i Norge? 

Da har vi lyst til å komme i kontakt med deg. 

Fyll ut kontaktskjemaet nederst på forsiden, så hører du fra oss!