Ungdommer i leik på gressplen

Vi ser fram til sommeren

- Med et stort håp om å kunne gjennomføre leirer igjen!

 Det har blitt arrangert få leirer det siste året. Ikke alle har kristne venner der de bor, og vi har fått tilbakemeldinger fra unge som savner muligheten til å treffe andre kristne i sin aldersgruppe. Leir er en flott arena for å bli bedre kjent  med Gud og med hverandre.

Kanskje er dette noe for deg eller noen du kjenner?

 

Sommertreff for 13-16-åringer

Sommertreff 2020 på Val ble en suksess med nydelig sommervær, gode bibeltimer, delekveld, grilling, bading, nye venner, ja kort sagt: En herlig blanding av åndelig og sosialt påfyll. 

Årets Sommertreff finner sted tirsdag 22. til fredag 25. juni på Val videregående skole i Nærøy. 

Vi planlegger fellesreise med buss fra Melhus/Trondheim, med mulighet for påstigning underveis til Namsos. Videre går turen med hurtigbåt til Abelvær og minibusser til Val. På grunn av fellesreisen er det viktig at alle deltakere er påmeldt innen 7. juni. 

 

Se gjerne bilder fra fjorårets arrangement på Instagram: nlmungmidtnorge. Her publiseres også informasjon om andre leirer for barn og unge i regionen. 

 

Aktivitetsdag i Hattfjelldal 

Margrete Klokkehaug og Åshild Sørhus planlegger Aktivitetsdag på Varntresk Oppvekstsenter i Hattfjelldal tirsdag 10. august. Barn fra 4 år og oppover er velkommen til bibelsamling, ute- og innendørsaktiviteter og pølsegrilling. Leirdagen avsluttes med en samling for hele familien kl 15. 

 

Badeleirer på Laberget 

2.-4. klassinger kan glede seg til en helg med varierte sommeraktiviteter på Plask 13.-15. august. Knut Ole Østertun holder spennende bibelsamlinger, og det blir leik og underholdningskveld.  

 

Splash for 5.-7. klassinger finner sted 20.-22. august. Åshild Sørhus deler fortellinger fra Bibelen, og i år som i fjor arrangerer Laberget en artig og engasjerende aktivitetsløype. Ta med håndkle og klesskift! 

 

Påmeldingsfrist er 15 dager før leir, det vil si 29. Juli for Plask og  og 5. august for Splash. 

 

Klikker du på leirnavnene kommer du direkte til påmeldingen.  

 

Økonomisk støtte 

NLM Ung ønsker at leirer og arrangementer skal være tilgjengelig for alle som har lyst til å være med. Dersom økonomi er en hindring for å delta, kan det søkes om støtte fra ordningen Leir- og arrangementsstøtte. Du kan lese mer om vilkårene her. NLM Ung har fått midler fra Barne-, Ungdoms- og Familiedirektoratet som foreløpig gjelder til 1. mars 2022. Send en epost til midt-norge@nlm.no dersom dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner. 

 

 

Kan vi ha leir da? 

Når vi nærmer oss leir, vil smittesituasjonen være avgjørende for om vi kan arrangere eller ikke.  Oppdatert informasjon sendes ut til de påmeldte og legges ut på NLM Midt-Norges leirside