Mørkhudet kvinne med hijab ser ut vinduet

Kurs/informasjon

Det arrangeres med jevne mellomrom ulike kurs og seminar i regi av Misjonssambandet og andre aktuelle organisasjoner med fokus på det flerkulturelle arbeidet.

På denne siden vil vi informere om ulike kurs og seminar som vi ser er aktuelle i det flerkulturelle arbeidet.

 

Aktuelle kurs:

  

Flerkulturelt læringsnettverk

Utsnitt av brosjyre
Misjonssambandet

I samarbeid med Frikirken. Connect er for menigheter som enten har eller som ønsker å starte et innvandrerarbeid. Hovedfokus vil være på muslimer i Norge.

Hvordan kan menigheten din utvikle gode relasjoner og dele evangeliet med muslimer? Hvordan kan vi vise omsorg for nye troende og disippelgjøre dem? Hvordan kan vi sørge for å ha gode fellesskap, hvor nye troende finner sin plass?
Dette er noen av spørsmålene det vil jobbes med i læringsnettverket.

I tillegg til å dele erfaringer med hverandre, vil det gis undervisning og opplæring på dette feltet. Deltakerne fra hver menighet vil sammen sette seg mål for arbeidet i egen menighet.

Målet er at hver enkelt menighet som deltar skal kunne bli bedre utrustet til å utvikle et godt arbeid rettet mot muslimer ved å lære av hverandre, bli inspirert og dyktiggjort.

Læringsnettverket vil være et to-årig løp, med én fellessamling i hvert semester.

Les mer her.

Last ned brosjyre.

Velkommen til å ta kontakt om du ønsker mer info.

  

Al Massira

Skjermdump av nettside
Al Massira

Al Massira er tittelen på en ressurs som består av undervisning gjennom blant annet korte filmer og samtaleopplegg. Det holdes regelmessige Al Massira-kurs i Norge for dem som ønsker å bruke ressursene. Kursene arrangeres i samarbeid med Norme. Er du interessert i å være med på et kurs? Send oss en epost på flerkultureltnorge@nlm.no.

Les mer på https://www.almassira.org. (Engelsk side)

Last ned prosjyre (norsk)

Se 3 minutters teaser (arabisk tale, norsk tekst)

Se 8 minutters trailer med info om hvordan Al Massira ble til (engelsk tale, norsk tekst)

   

Kom og følg meg

Kom og følg meg-logo
Kom og følg meg

Kom og Følg Meg er et disippelkurs spesielt egnet for troende med muslimsk bakgrunn. Det tar opp veldig mange sentrale temaer knyttet til livet som kristen. Vi arrangerer fysisk og/eller online kurs som gjør deg kjent med innholdet og utruster deg til å gjennomføre kurset med dine venner. Er du interessert i å være med på et kurs? Send oss en epost på flerkultureltnorge@nlm.no.

Les mer på https://www.come-follow-me.org/ (Engelsk side)

Last ned brosjyre (norsk)

   

Fellesskapskonferansen

Jente i bønn under møte
Daniel Gutko - unsplash.com

På denne konferansen vil det flerkulturelle arbeidet være en del av programmet og ha et eget nettverk. Se her for mer info.

   

Flerkulturelt nettverk

Hender på bord
Clay Banks - unsplash.com

Misjonssambandet har et flerkulturelt nettverk der målet er å lære av hverandres erfaringer. Du er hjertelig velkommen til å ta del i dette nettverket. Ta kontakt for mer informasjon. flerkultureltnorge@nlm.no

 

Tips oss!

Kjenner du til et flerkulturelt kurs eller seminar som holdes regionalt eller i nærheten av deg? Meld fra til flerkultureltnorge@nlm.no