Grafikk, silhuett av mann som ser ut vindu mot bylandskap med moské

Lokale «Hemmelig kirke»-arrangementer 8.-10. mars

Helgen 8.-10. mars 2024 oppfordrer vi små og store fellesskap til å arrangere «Hemmelig kirke». Arrangementet setter ekstra fokus på de forfulgte og minst nådde folkegruppene vi jobber blant i Norge og internasjonalt.

Mange av oss i Misjonssambandet har et stort hjerte for arbeidet blant de forfulgte og de minst nådde folkegruppene rundt i verden.

Samtidig kan det være utfordrende i de lokale fellesskapene våre å finne gode måter å løfte opp og informere om arbeidet Misjonssambandet driver blant disse gruppene, siden det er sensitivt og derfor vanskelig å finne gode ressurser.

Helgen 8.-10. mars 2024 oppfordrer vi til å arrangere arrangementet «Hemmelig kirke» for å sette ekstra fokus på de forfulgte og minst nådde folkegruppene vi jobber blant, både på misjonsfeltene og i Norge.

Vi har spilt inn en videogudstjeneste, som kan vises på storskjerm og sees i fellesskap. Gudstjenesten er nå tilgjengelig:

Last ned her.

VIDEOEN ER PASSORDBESKYTTET. Passord har blitt distribuert i kommunikasjonskanal for det sensitive arbeidet. Hvis du ikke har tilgang til denne og ønsker passord til videoen, send en SMS til 416 38 655 eller 996 24 548.

 

Om man vil, kan man gjerne også arrangere samlinger og seminarer i tilknytning til gudstjenesten. Nederst på denne siden finner du ressursene som ble laget til Hemmelig kirke 2023, med opplegg til seminarer med videoinnslag.

En "Hemmelig kirke"-samling/møte kan arrangeres i både store og små fellesskap, alt fra forsamlinger til husgrupper. Slik kan arbeidet blant de forfulgte og minst nådde løftes opp over hele organisasjonen denne helgen.

«Hemmelig kirke» utgjør også startskuddet for den årlige bønnekampanjen «30 dagers bønn for verdens muslimer», som begynner uka etter, og varer gjennom ramadan.

Det er selvfølgelig helt lov å arrangere "Hemmelig kirke" andre helger også, hvis det passer bedre. Men vi gjør oppmerksom på at videogudstjenesten som er spilt inn, omtaler og henviser til "30 dagers bønn for verdens muslimer".

   

Ressurser til Hemmelig kirke (produsert i 2023):

Vi har utviklet et opplegg for møte og seminarer som gjerne kan benyttes, enten hele eller deler av opplegget.

Opplegget inkluderer et søndagsmøte inkludert tale (video, vises på storskjerm) og intro-episode til visning på søndagsskolen. Fellesskapet må selv stille med møteleder og supplere med allsanger, samt aktiviteter for søndagsskolen.

(Merk: For 2024 kommer det fullverdig videogudstjeneste uten behov for møteleder, allsanger osv.)

I tillegg har vi to seminarer med flere video-innslag og samtaleopplegg. Krever seminarvert/seminarleder.

Last ned:

Powerpointen inkluderer slides med linker til filmer på nett. Vi anbefaler likevel at disse lastes ned og spilles av direkte fra maskin.

Under seminarene refereres det til "4-rom-konseptet". Dette forklares helt kort, men om seminarleder ønsker å presentere dette litt grundigere, kan man ta utgangspunkt i dette dokumentet. (Oppdatert 28.02.2023)