Mange hengelåser

Profil på Min side

NLM har en Min side-løsning hvor alle som ønsker kan få tilgang med et personlig brukernavn/passord. Min side gir tilgang til å se og endre personlige opplysninger og samtykker som en har gitt. I tillegg får en oversikt over arrangementer og leirer en har deltatt på eller vært betaler for, giveravtaler og gaver en har gitt, aktive abonnementer og aktive medlemskap. Personer med tillitsverv i lokale lag får også oversikt over sine verv og tilgang til å se/oppdatere opplysninger om sitt lag.

Min side finner du på denne web-siden: https://www.nlm.no/nlm/min-side

Hva vi lagrer og hvorfor

Ved opprettelse av bruker på Min side blir det lagret ønsket brukernavn. Passord lagres kryptert, og vi har ikke tilgang til å se det. I tillegg lagres dato og klokkeslett for oppretting av brukerprofilen og innloggingstidspunkt.

Den personlige informasjonen som vises på Min side, hentes fra vårt person- og kunderegister. Overføringen til Min side skjer via et kryptert datanettverk og lagres kun midlertidig på nettløsningen for å kunne presenteres for den aktuelle brukeren. Se overskriften "Person- og kunderegister" for informasjon om hvordan personopplysningene behandles.

Hvor lenge blir opplysningene lagret?

Brukernavn og passord slettes når det har gått fem år siden sist brukeren var innlogget. Innloggingstidspunkter (utenom siste innlogging) slettes årlig.

Brukernavn som opprettes, men som ikke blir tatt i bruk, slettes etter tre måneder.